Krama.se 3D Visualisering > 3D Animation

3D Animation

Vi animerar 3D video animationer för exempelvis visning av funktionaliteten, produktanimationer till större reklamfilmer, filmeffekter och det moderna 3D stereo formatet.

Vi använder oss utav dem senaste animation program och levererar högkvalitativa, professionella 3D video animeringar inom följande områden.

Reklamfilm

Ni får en högupplöst företagsfilm eller snitt som är anpassad för TV-distributionen och webbgränssnittet. Våra reklamfilmer kan kombineras med vår egen musikproduktion och ljuduppsättning. Vi utför även produktanimationer för att förmedla känslor och öka köpviljan hos era konsumenterna.

Speciella effekter för filmproduktion

Vi skapar realistiska effekter för film och musikvideo produktioner, exempelvis brandanimeringar, explosioner, glas splittringar, vattenanimationer, animerade filmtitlar. Vi kan även utföra Green Screen filmningar i kombination med 3D.

Konstruktion och funktion animation

Konstruktionsanimeringar brukar användas för att visa hur en produkt skall konstrueras. Vi sätter en stor vikt på målgruppen och budskapet som ska förmedlas. Funktionsanimeringar visar funktionaliteten och användbarheten av en produkt. Funktionsanimeringar har en bred användning inom industri och möbelbranschen. Det är även det mest effektiva sättet att visa processer i ett människokropp, vilket har en stor betydelse för medicinindustri och hälsovården.

Stereo 3D video animation

Vi är ett av de få företagen som lyckas att få professionella 3D film animationer (stereoscopic 3D) som används idag på mässor, biografer, 3D Tv och datorer med nvidia 3D vision tillbehör.