Krama.se Hemsidor > Optimeringar

Optimeringar

En nöjd kund är det viktigaste för dagens affärsverksamhet. Dagens kunder har väldigt höga förväntningar på hemsidor och funktionaliteten som dessa besitter. En väloptimerad webbsida ska vara blixtsnabb, sökbar, ergonomisk och layoutanpassad.

Vi erbjuder er ett flertal tjänster som ökar kvalitén och produktiviteten på era webbplatser.

SEO Optimering

Det finns många faktorer som avgör din placering på nätet. Först och främst ska hemsidan vara korrekt utformad för att sökmotorn ska kunna indexera den fullständigt gäller både text och bild. Det andra viktiga är att hitta dem starka sökord som även kallas för (keywords) och publicera dem i din text så att sökresultatet leder till den rätta sidan.

Bild optimeringar

Vi utför optimering av era bilder i syfte att minska laddningstider och sänka fördröjningar samt förbättra visualiseringen med färgkorrigeringen. Vi kan även erbjuda er Cloud Content system där informationen sparas i molntjänster liknande Dropbox eller Google Drive m.m. Tjänsten är viktig för företag som jobbar med kunder i utlandet.

Skript optimeringar

Vi gör en kontrollanalys av era skript. Vi identifierar dubbletter, onödiga script och konflikter. Med detta ökar vi hastigheten och tillgängligheten av sidor.

Webbläsar optimeringar

Det finns ett antal webbläsare som visar informationen på olika sätt. Vi anpassar din webbsida så att innehållet visas korrekt oavsett webbläsare.

Mobiloptimering

Det blir alltmer vanligare idag att använda mobila enheter för att besöka en webbplats. Vi utför en ergonomisk- design anpassning  av er hemsida och tar bort onödig information för att den ska vara lätt användbar