Foto

Krama innehar modern teknik med den senaste mjukvaran som i kombination med våra kunskaper och bred erfarenhet kan leverera fotografier i mycket hög kvalité.

Produktfotografering

Ni får fotografier av dina produkter i alla storlekar.

Platsfoto

Vår tjänst innefattar fotografering av byggnader, lägenheter, bilar m.m. Vi på Krama åker ut till era objekt med våra kameror och övrigt utrustning.

360 fotografering

Med den senaste mjukvaran och rätt utrustning kan vi leverera 360 grader fotografier. 360 graders bild kan roteras med mus och ger en verklighets känsla som ingen vanlig bild kan ge.

Panoramafoto

Panoramafoto består av flera bilder som sätts ihop och korrigeras. Dessa brukar användas för att visa större vyer som kan vara väldigt intressant för turistbranschen.

Fotoretusch - Bildbehandling

Det finns flera syften med behandling av bild. Ett av dem är förbättring av bildkvalité. Det kan vara en äldre bild som är flera decennier gammal eller en bild som är tagen med en dålig kamera eller odugliga ljusförhållanden. Ett annat syfte är att anpassa flera bilder för t.ex. webbsida eller en tidskrift så att bilderna får samma stil. Vi jobbar med färganpassningen, kontraster och effekter. Det tredje syftet är skapa en fantasibild, där vi lägger in effekter, färgförändringar m.m.

Bildmontage - Fotomontage

En typ av bildmontage som innebär sammansättningen av flera objekt i en ny verklighetstrogen bild. En annan typ är förändring i en bild där vi kan ändra motivet genom att förändra objekten eller lägga in nya som inte funnits där tidigare.